Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudom kimosni a cipőm,...

Hogyan tudom kimosni a cipőm, a leghatasosabban?

Figyelt kérdés
Van egy bézs színű, vászon Vans cipőm. Semmi baja, csak koszos.

2016. szept. 4. 08:00
 1/8 anonim ***** válasza:
mosógép.
2016. szept. 4. 09:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Ne tedd mosógépbe!
2016. szept. 4. 12:39
 3/8 anonim ***** válasza:

Miért ne tehetné?

Én mindig abba teszem a cipőimet és SEMMI bajuk nincsen, az egyetlen amit okozol vele, hogy tiszta lesz a cipőd...

Persze kell várni legalább egy napot, mire kiszárad.

2016. szept. 4. 12:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Szerintem se erdemes, mivel lekopik a gumirol a marka jelzes es azt vegkepp nem akarom. Azert koszi az eddigi valaszokat. :)
2016. szept. 4. 14:01
 5/8 anonim ***** válasza:
jajj, a márkajelzés :'D
2016. szept. 4. 14:03
 6/8 anonim ***** válasza:

1. A ragasztó, amit használnak nem bírja

2. A talp és a felső rész eltérően reagál a meleg vízre, ettől feszültség alakul ki.

3. A mosószer átjárja a gumi/műanyag felszíni pórusait, így gyakorlatilag megragasztani sem lehet.

2016. szept. 4. 14:18
 7/8 A kérdező kommentje:
Es a garanciat is elveszti. :)
2016. szept. 4. 20:11
 8/8 anonim válasza:

Először is befújod valami olyan szerrel, ami oldja a koszt. Utána mehet a mosógépbe, de rövid programon. Utána szárítás valami árnyékos helyen, teraszon erkélyen, de ne közvetlen napsütésben.

Egyébként ha a vízben járkálnál vele egész nap, akkor is csak nagy sokára menne tönkre. Még a bőr cipők is sok ilyen alkalmat kibírnak.

2016. szept. 5. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!