Hogyan lehet jelentkezni az ötös lottón számhúzónak? Kerestem, de nem találtam semmi választ.
Legyen részese az Ötöslottó élő televíziós sorsolásának, és nyerjen akár 1 millió forint készpénzt!
(Érvényes: 2011. február 27-től)
Pályázati feltételek:
Játsszon az Ötöslottón egy szelvényen legalább 900 forintért (melybe a Joker játék értéke nem számít bele), és pályázzon a játékba küldés hetén szombat 24 óráig az ezen az oldalon található pályázati űrlapon vagy a 06-40-414-414-es (helyi tarifával hívható) telefonszámon! Felhívjuk figyelmét, hogy az adott játékkal csak egyszer pályázhat. Ha öthetes játékot legalább 4.500 forint értékben játszik, játéka érvényességének ideje alatt minden héten (hetente egyszer) pályázhat.
A pályázatok az Ötöslottó játék vásárlásának helye szerint vesznek részt a számhúzó-jelöltek kiválasztását célzó elősorsoláson, ahol először egy régió kerül kisorsolásra, majd az adott régióhoz tartozó pályázatok közül sorsoljuk ki azt a 25 pályázót, akik lehetőséget kapnak az Ötöslottó televíziós sorsolási műsorában való részvételre. Ezen kisorsolt pályázókat írásban értesítjük. A 25 számhúzó-jelölt közül az élő műsorban sorsoljuk ki a számhúzót.
Az Ötöslottó sorsolás helyszíne: Fortuna Stúdió (Budapest, XV. kerület, Szentmihályi út 131.)
Felhívjuk figyelmét, hogy a sorsolásokon csak az a kisorsolt játékos vehet részt és juthat nyereményhez, aki személyesen megjelenik, meghatalmazással nem lehet részt venni.
A pályázaton nem vehetnek részt és ezáltal nyereményre sem jogosultak a Szerencsejáték Zrt. dolgozói, bizományosai és azok terminált kezelő alkalmazottai, valamint mindezen személyek közeli hozzátartozói.
Nyeremények:
A számhúzó nyereménye 1.000.000 Ft.
A kisorsolt, és a stúdióban megjelent számhúzó-jelöltek nyereménye 30.000 Ft.
Kérjük, hogy azt az átvételi igazolást, amellyel pályázott két hétig feltétlenül őrizze meg, mert a stúdióban át kell adnia. Telefonos, internetes, sms-es játék esetén kérjük hozza magával személyi igazolványát, lakcímkártyáját illetve számlaszámának igazolására a bankszámlaszerződését vagy bankszámlakivonatát. Azon mobiltelefon előfizetőknek, akik hitelkeretük, univerzális egyenlegük vagy mobilszámlájuk terhére fizették a játék ellenértékét, a telefonkészüléket és azt a SIM kártyát kell magukkal hozniuk, amelyről a pályázásra jogosító játékokat fizették. OTP bankjegy-automatán befizetett játék esetén a nyereményigényléskor be kell mutatnia azt a bankkártyát, amellyel a fogadás történt.
A TV-műsorba történő pályázással a pályázó játékos hozzájárul ahhoz, hogy - amennyiben pályázatát a Szerencsejáték Zrt. kisorsolja - a pályázatában megadott személyes adatok közül a nevét és lakcímét (csak a helység megjelölését) a Szerencsejáték Zrt. nyilvánosságra hozza.
18 év alattiak nem vehetnek részt szerencsejátékban, ezért nem pályázhatnak.
Sziasztok haliho üdv mindenkinek meg ilyesmi......
Bocs nekem is lenne kérdésem. (lehet hüjeséget kérdezek
ritkán kérdezek okosat de akkor aztán nagyon:-)Szóval neharagudjatok de árulja már el nekem valaki az itt jelenlévök közül hogy mit jelent a számhuzó sorsolásnál az ún.kisorsolt régió?Lehet hogy hüje vagyok de okos nem....:-) Valaki súgjon ide másolom
Szóval a 2013 febr 23.i sorsolás.
----------------------------------------------------------
KISORSOLT RÉGIÓ: 5ŐS SZEGEDI
---------------------------------------------------------
MIT JELENT EZ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!