Van egy 15ésfél éves barátnőm, akivel allandoan veszekszek, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy legjobb baratnom,akit egy éve "ismerek" de facebook-on irunk.Én 12 vagyok.Na szval..Szeretem őt,de allandoan veszekdszunk,annyira hogy 1-2 hetig szoba se alunk,mindig en kerek bocsanatot,de megszoktam.Lenéz engem,senkinek tart,mivel ő celeb féleség,én meg egy atlag lány vagyok.A kerdes,hogy küzdjek -e érte,vagy feladjam? Vagy tudtok tanacsolni valamit,hogy ne veszekedjunk alladnoan?
elore köszönöm a valaszokat!
2016. szept. 3. 10:46
1/1 anonim válasza:
"Vagy tudtok tanacsolni valamit,hogy ne veszekedjunk alladnoan?"
Igen. Hagy ott, ne is foglalkozz vele soha többé. És akkor nem fogtok veszekedni. Hiába celeb "féleség", ha egy idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!