Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az Áron névről mit gondoltok?

Az Áron névről mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Milyen személyiségű ember?Milyen kinézetű..stb.

Bocsánat a fura megfogalmazásért.

A válaszokat előre is köszönöm!:-)

2010. ápr. 21. 19:00
1 2
 11/13 anonim válasza:

Én Áron vagyok.

De folyton keverik a nevem az Ádámmal.

Még az anyám is :(

Enyhítő körülmény, hogy a bátyámat Ádámnak hívják :D:D

2011. febr. 8. 16:34
 12/13 anonim válasza:

imádom ezt a nevet.

amúgy barna haj,bőr,szeme mindegy,azt nem tudom.:D átlag magas,jó fej,vicces,okos,de tanulással nem szorgalmas,szereti a focit,nagyon.öltözködési stílusa néha egyedinek mondható.társasági ember.:)

2011. márc. 14. 20:39
 13/13 anonim válasza:

A leges-leggyönyörűbb és egyben kedvenc fiú név a világon :) *-* (L)(L)(L)

Egy vicces, forma 18 körüli fiú; egyáltalán nem esetlen típus; kedvenc tantárgy a matek (vagy mondhatjuk úgyis h matekszakos), emellett angolt és németet tanul idegennyelvként; mindenképpen helyes, vonzó és szexi, de nem egy sportos alkat, ennekellenére jó formája van; nem cigizik; nem nyomulós típus, (de otthon van a csajozás terén) és lehet hogy pont emiatt olyan kis ártatlan, és megrontanivaló, de nem tapasztalatlan, mindenesetre azért szűz...

...és a Szabó nagyon jól passzol neki vezetéknévként :$ (L)

azt hiszem, hogy mindent elmondtam... :$

2011. ápr. 24. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!