29. -én rendeltem csomagot, az Aqua-ról de még ma sem érkezett meg. Mi a teendő?
Másnapra aligha érkezhet meg. Ha 29-én rendelted, nem egyenlő azzal hogy 29-én vissza is igazolták. Ha visszaigazolták, a mostani webshopok többsége csak irodát tart fenn és külső raktárból szállíttat. Tehát ha te leadtad a rendelést és visszaigazolták, akkor a raktárnak leadják a rendelést a termékre. Majd mikor beérkezik a raktárból akkor adják fel neked.
A csomag feladása ha nem azonos városba történik az legalább még egy nap: első nap a "shop" feladja, majd bekerül a közelebbi csomagközpontba ahol szortírozzák és továbbszállítják az alközpontba. Ezt követően a hozzád legközelebbi alközpontból ütemezik kézbesítésre, és majd amikor a futár az ütemezés szerint neked kézbesít, akkor fog házhoz indulni.
Kizárt hogy ez 1 munkanapon belül megvalósítható legyen. 2-3 a minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!