Mi volt a legfurcsább dolog veled egész életedben?
Történtek már velem furcsa dolgok, de azok leírhatatlanok és megmagyarázhatatlanok, így sajnos nem is tudok nagyon érdemben választ adni neked.
De pl. furcsa az, hogy ez a kérdés még 3 év eltelte után is érdekel téged. :)
tegnap kinéztem az ablakon, egy pillanatra benéztem a szobába, hogy megnézzem, mit csinál a tesóm, visszanézek az ablakra, az ember már nincs ott... pedig a tér közepén állt, nulla fedőhellyel, ahová egy mp. alatt el lehet bújni... utána a tesómmal bámultunk ki az ablakon, mondtam neki, hogy a holdat mindjárt eltakarják a felhők, mindketten felnéztünk az égre, aztán vissza a térre, és ott volt egy csuklyás nő, aki egy kutyát "sétáltatott". Mellesleg a nő nagyon merev volt és a földet pásztázta...
DŐ END
a teren levo figura lehet csak a vak foltodban allt.
nekem a legfurcsabb mikor este haverokkal az erkelyen alltunk es lattam egy kulonosen fenyes csillagot, aztan elkezdett megnolni es kiszelesedni, majd eltunt mintha ott ye lett volna. Raneztem a haverra o meg ram es latszott az arcunkon, hogy ugyanazt lattuk.
so evre ra miderult, hogy egy szupernova robbanast lattunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!