Mivel kéne foglalkozzak?
Lehet hogy furin fog hangzani de van egy olyan kepessegem hogy kepes vagyok hazakba beleszeretni:)
Most kezdtem muveszeti iskolaban dekorator szakon(+1 ev OKJ-s lakberendezoi kepzessel:))
Igazabol eloszor gondolkodtam az epiteszmernokon is,de nem tudom mennyire kell hogy jotanulo legyek(habar a kedvem es az ambiciom megvan a tanulashoz csak sajnos van olyan hogy hiaba vagyok szorgalmas egyszeruen nem megy kitunore nehany targy:(ilyen peldaul a matek ami viszont kene az epiteszmernokhoz), inkabb a muvesz oldalamat hasznalnam majd kesobb a munkam soran. Meg hallottam a belsoepiteszetrol meg sok ilyesmit es igazabol arra lennek kivancsi hogy milyen szakmak vannak amik hazakkal foglalkoznak?:D
Azthiszem most lakberendezo szeretnek lenni de nagyon sok minden erdekel meg.Es ha elvegeznem az OKJ-s kepzest,mit tudnek meg csinalni hogy jobb legyek a szakmaban? Marmint hallottam hogy kismillio OKJs lakberendezo van es itt Magyarorszagon nincs igazan szukseg rajuk:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!