Szia!
Azt, hogy egy napra, max hétre ne menj, könnyű megoldani, betegnek tetteted magad. Persze ésszel, valami különösebben ártalmatlan, de nem túl ellenőrizhető dolgot kell kitalálni.
Hosszabb távra... Az a baj, amíg nem vagy 16, ez nem túl megoldható. De hidd el, van, aki megért! Bár nekem közre játszott, hogy utáltak a tanárok, az osztálytársak, én meg tanulni, de nagyon. Viszont hatodikban sokalltam be (jóval idősebb vagyok, és ebben egyetértek az akkori önmagammal). Végig kell szenvedni, nincs más...
ha csak a tanulassal es a rendszabajokkal van a gondod akkor csak ne fodlalkozz semmivel.
hasznald a NEM szot. nagyon eros szo es a suliban semmit nem tehetnek veled, max raduszitjak a szuleidet. a szuleid viszont szinte barmit tehetnek veled, szoval oket nyaggasd mert amig oket nem gyozod meg addig sajna rabszolga maradsz 16+ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!