Látod, utolsó egy bennfentes. Zaklasd addig priviben, míg meg nem tanítja neked ezt az "élet érzést".
2010. ápr. 21. 15:43
12/21 anonim válasza:
Írj úgy, mint egy k***a és már is emó vagy! Persz a w nem maradhat el.
2010. ápr. 21. 16:40
13/21 anonim válasza:
Kevés van belőlük, vagy már nem is élnek(régen voltak igazi emok, ez nem egy mostani találmány)
2010. ápr. 21. 20:44
14/21 anonim válasza:
Igaza van az előzőnek. 2-3 éve még nagyon ritka volt, akkor még érdekesnek is találtam, de így hogy már ennyien próbálkoznak, csak árnyékai maradtak az eredetinek. :/
Am sose bírtam őket, legtöbbjük TH bu.zi volt, és szarrá lett buzerálva. És én is ott voltam a buzerátorok között. XD
2010. ápr. 21. 22:04
15/21 anonim válasza:
ezt érezned kell
ha ilyen kérdést teszel fel, csak poser vagy...
2010. ápr. 29. 19:58
16/21 Pelczhoffer Márk válasza:
Vágd fel az eredet valamivel...de én a pengét ajánlom mert az nem fáj...én is emo vagyok
2011. febr. 24. 07:19
17/21 anonim válasza:
ide figyeljetek!igen,vedem az emo-kat mert en ish az vagyok de eszembe se jutott felcagni az ereimet mert aki azt teszi az egy hulye balfek!!!az emo szo az emocional szobol ered es nem azt jelenti hogy vlki felvagja az ereit!egyaltalan nem!akartak mar engem is arra ra venni de ez az ujfajta nem normalis gyerekek elmebeteg velemenye hogy csak ha felvagod az ereidfek akkor lehetsz emo!nem az emo azt jeenti hogy valaki sokkal jobban kimutatja es meri is kimutatni az erzeseit!a kulalakot sztem nem kell elmagyaraznom!aki meg nem hiszi akar a wikin is megnezheti!lany vagyok!
lany/fiu vagy?
2011. ápr. 17. 18:13
18/21 anonim válasza:
jah ezt jól mondja az uccsó ez az érfelvágás hülyeség jó van oan emo aki felvágja az ereit de a többi ember között is van... ennyi ez tök másról szól ez az egész de mondom h ez 1 életérzés ezt úgyse fogja megérteni aki nem akarja mind1...
2011. ápr. 17. 19:50
19/21 anonim válasza:
uccso...kosz hogy mellem alltal :D es amugy tobbieknek uzenem akar meg a wikin is meg lehet nezni mi az emo jelentes :P
2011. ápr. 19. 11:06
20/21 anonim válasza:
a többieknek : nem az az emo aki wágdossa az ereit ... az egy más tészta....abból igazuk wan hogy az emo egy életérzés... azt nem lehet csak úgy csinálni... ha cska nem wan walami lelki bajod...mindjárt más ha diwatból akarsz az lenni... nem szánalmas dolog.... nem kell mindjárt a másikat lenézni mert emo... -.- mások is lenézhetnének titeket mekkora egy hülyék wagytok... ennyi...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!