A Royal vodkát mivel jó keverni? Vodkanarancson kívűl?
Figyelt kérdés
Ma este buli lesz de a vodkanarancsot már unom és kíváncsi vagyok hogy mi az amivel még finom... :D
Válaszokat köszi!!!
2010. ápr. 21. 14:42
2/13 anonim válasza:
Fanta citrom? szerintem menne hozzá
3/13 A kérdező kommentje:
hhmm fantra citrom:D ez jól hangzik...:P
köszi mindkettőtöknek..jöhetnek még ötletek:D
2010. ápr. 21. 14:53
4/13 anonim válasza:
sprite, epres cappy...energiaitallal vigyázz, én ettől a kombotol rendszeresen "meghalok" :D
5/13 anonim válasza:
+energiaital, pezsgő => bumm, így lett a Full Moon! (ezzel óvatosan bánni!)
+kávé/csokilikőr, tejszín => bumm, így lett a White Russian (csak óvatosan, nagyon finom kakaóízű de üt mintazállat).
+Curacao, szóda => bumm, így lett a Blue Lagoon!
+lime, gyömbér => bumm, így lett a Moscow Mule!
+lime => bumm, így lett a Kamikaze (ezt csak akkor ajánlom ha nagyon vodka-fan vagy, mert nem tünteti el a vodka ízét).
Egyébként a Fanta-termékek közül a bodzával a legjobb sztem de nemtom azt lehet-e még kapni.
7/13 anonim válasza:
colával szerintem nagyon rossz:D sprite vagy fanta vadmálna az igazi:D
9/13 anonim válasza:
Tudom :D jó hánytató a colásvodka. XD
10/13 anonim válasza:
vodkát bármivel keverhetsz, mert elég semleges íze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!