Tudnátok ajánlani horror animéket?
Figyelt kérdés
Még nem láttam egyet sem.Ha vannak olyanok amik tényleg megborzongatja a nézőt annak nagyon örülnék :)2016. aug. 29. 18:46
1/14 anonim válasza:
Engem egy anime borzongatott meg, ez pedig a Shinsekai Yori volt, de nem nevezném kifejezetten horrornak. Igazából a horror animék többsége nem is horror (inkább guro), már azokat is horrornak jelölik meg, amikben szimplán csak sok vér folyik.
2/14 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2016. aug. 29. 19:40
3/14 anonim válasza:
Én a shikitől kaptam frászt, a végén áthajtottak vki fején
4/14 anonim válasza:
A Shiki után nem nagyon akartam sötétben kimenni :) Tudtam hogy hülyeség, de akkor sem. Be voltam tojva, hiába próbáltam az agyam realista felére hallgatni :)
5/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenképp megnézem :)
2016. aug. 29. 22:06
6/14 anonim válasza:
Boogiepop Phantom és Ghost Hound. Mind 2 valódi horror és NEM gorefest.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2016. aug. 30. 14:49
8/14 anonim válasza:
Higurashi no naku koro ni
Higurashi no naku koro ni kai (2.évad)
Shiki
Corste Party Tortured Souls
Elfen Lied
High school of the dead (Nem horror, de vannak benne zombik)
Another
Ghost Hunt
Grisaia no kajitsu (Van néhány rész ami elég megrázó)
Jigoku Shojo
9/14 anonim válasza:
Blood+
Blood-c
Elfen Lied
Hellsing
Mirai Nikki
Tokyo Ghoul
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😀
2016. aug. 30. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!