Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lányok, ti mennyire szeretitek...

No Name 80 kérdése:

Lányok, ti mennyire szeretitek ha egy fiú gitározik?

Figyelt kérdés

Bár még csak 1 éve játszom sokak szerint tehetséges vagyok. Nagyrészt metált játszom az Epiphone Les Paul-omon, de szívesen játszok szebb dolgokat is.

Most ezt használom: [link]

De készülök lecserélni erre a gyönyörűségre: [link]

2016. aug. 24. 12:24
1 2
 11/17 anonim válasza:
van fent valamid yt-on?
2016. szept. 9. 02:31
 12/17 A kérdező kommentje:

Van, miért?

https://www.youtube.com/watch?v=78E8mAvY-BI

Mondjuk itt pont elrontottam a játszást, mert túl gyors :/

2016. szept. 21. 16:37
 13/17 anonim válasza:
szép ez a gitár, nehogy lecseréld.. akkor inkább lógasd fel a falra aztán vegyél mellé még eggyet
2016. szept. 22. 04:03
 14/17 anonim ***** válasza:

Én a következőt látom:

A játékodnál nagyon sietsz. Ez kezdőknél tipikus hiba. Próbálj meg metronómra gyakorolni minél több témát.

A csuklód még nem elég erős, a pengetésed nem elég határozott.

Az effektekkel felesleges a kísérő riffeket telepakolni, attól még nem lesz élvezetesebb. Minden effektnek más szerepe van, de azokat külön kell kigyakorolni. Ha majd évek múlva játszani fogsz komolyabb szinten akkor is fogsz használni 2-3-at, max 4-et.

Azzal a gityóval semmi baj nincs. Tud az jól szólni és egyik havernak is ilyenje volt, kipróbáltam anno.

másik:

Csajokat ne a gityódtól várj. Attól hogy hajlítókaros csúcsgityóval vagánykodsz meg egy csomót magyarázkodsz nem épp egy férfias önbizalomra utal.

A gyakorláshoz sok sikert!

2016. szept. 23. 17:54
 15/17 A kérdező kommentje:
Egyébként nem a gitártól várom a lányokat. Azt hogy túl gyors azt én is észrevettem. Az effektes dolog csak szórakozás volt, és tényleg tud jól szólni a gitár, de nem vagyok a Les Paul-ok nagy rajongója
2016. szept. 26. 17:52
 16/17 A kérdező kommentje:
De ha tehetném tényleg nem adnám el, a gond csak az, hogy különben nincs pénzem másik gitárra
2016. szept. 26. 17:53
 17/17 anonim ***** válasza:
A lányok nemigen szeretik a zenészeket általában. Inkább a nagy fejeseket szeretik, ha érted, mire gondolok.
2016. okt. 13. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!