Csináltatok már valaha bakancslistát? És sikerült is véghezvinnetek a leírt pontokat?
Én csináltam Bakancslistát, jelenleg még csak 21 pontom van, de bőven elég :) Persze tudom, hogy ennek legalább a triplája lesz még a papíron, s számomra a bakancslista azt jelenti: addig nem halhatok meg, amíg mindezt ki nem próbálom... és - ellentétben az első hozzászólóval - számomra a pénz nem akadály :)
Van bakancslistám, fog még bővülni, és megfogom valósítani mindet, mindent, amit felírtam rá :) Szuper jó dolog :)
Ha másra nem, arra tökéletes, hogy reményt adjon az embernek, mert - általában - bakancslistára olyat ír az ember, ami a szíve vágya, amiért élni akar még :)
Jó dolog ez a bakancslista... ;)
Egyetértek Fainlife-al. :) Én igazából csak most kattantam rá erre a "bakancslista dologra", de semmi negatívumot nem tudok mondani róla. Jó érzés, ha valahogy kiírhatja magából az ember a vágyait/céljait.
Első kommentelő, bizonyos mértékben neked is igazad van, de a listádon nem feltétlen kell olyannak szerepelnie, hogy "körbeutazni a földet" (stb...). Szerintem a bakancslista nem csak erről szól. Nagyon jó érzés, ha a leírt pontokat véghezviszi az ember.
Így elmondhatom: Na, ez is sikerült. :)
U.i.: Köszönöm a hozzászólásokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!