Valaki segítene nekem abban, hogy Budapesten található-e olyan karaokebár, ahol külön szobák vannak fent tartva a vendégek részére, így nem kell idegenek előtt énekelni?! ( hasonlóra gondolok, mint ami Távol-keleti országokban vannak)
Figyelt kérdés
Köszönöm!! :)2016. aug. 22. 14:31
1/3 anonim válasza:
Norebang-hoz hasonlóra gondolsz? Szerintem nincs sajnos :(
2/3 anonim válasza:
Ugyan nem konkrétan karaokebárok, de nagyobb kínai éttermekben (puccosabbakra gondolok) szinte biztos, hogy tudtok kibérelni egy szobát pl., ami fel van szerelve a szükséges technikával, tekintve, hogy nekik is az egyik kedvenc időtöltésük. Keress rá neten, szerintem ezeken kívül nagyon más lehetőség nem lesz, ez sem lesz éppen olcsó mulatság...
3/3 A kérdező kommentje:
áá értem! köszönöm a segítséget! :)
2016. aug. 26. 00:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!