Mit vehetnék ajándékba?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Nagyon jóba vagyok egy csajjal, sajnos csak barátok vagyunk, de én többet szeretnék. Erre már egyszer rákérdeztem, de sajnos csak barátként gondol rám. Minden nap beszélünk, találkozunk is sokszor.
Pénteken lesz a szülinapja. Mit vehetnék neki, hogy éreztessem vele, többet jelent mint barát, és esetleg azt jelzi, hogy szeretem, de csak úgy burkolva..:D
Szóval valami olyasmi kéne, ami azt jelzi h fontos számomra...
2010. ápr. 20. 13:49
1/5 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy 16 éves lesz.
2010. ápr. 20. 13:50
2/5 anonim válasza:
Régebben lehetett kapni könyvesboltokban ún. mini könyvet. Én olyat kaptam ajándékba, aminek az volt a címe, hogy Egy különleges embernek. Nagyon szép gondolatok vannak benne, szép a kötése, szerintem nem lehet drága és különleges ajándék.
3/5 anonim válasza:
A z a könyv tényleg jó ötlet, Minden sparban lehet kapni, ott van ahol a hűtőmágnesek.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, majd megnézem :)
2010. ápr. 20. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!