Kezdhetem 3mm-es csigával a fültágítást?
Figyelt kérdés
Vettem egy 3mm-es csigát. Nagyjából bele is megy a fülembe, de tovább tolni nem tudom...2016. aug. 22. 11:48
1/5 anonim válasza:
Ne is kezdd el, annyira ronda a fültágító... :(
2/5 anonim válasza:
Ne kezdd!! Tapasztalatból mondom hogy rossz vége lesz. Én 3mm-es kúppal(hosszúkás) kezdtem és napokig fájt aztán fel is dagadt. Nem tudom a te füled hogyan reagálna de kezdd 2mm-sel inkább és 1-2 hét után fokozatosan menj feljebb. Jobb lesz a fülednek és nem fogsz szenvedni.
3/5 anonim válasza:
kezdheted, én mondjuk 2mmként mentem fel, de nekem semmi bajom nem volt vele, krémezd be s úgy próbáld meg, meg ne akard egyszerre tövig tolni. told be kicsit majd várj megint mehet s így, még be nem megy teljesen.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat(kivéve az elsőt... véleményt nem kértem)! c: Lehet, hogy most megpróbálom a 3mm-esel, aztán ha nagyon fáj, akkor váltok a 2mm-esre. c:
2016. aug. 23. 11:48
5/5 anonim válasza:
Én 3mm-el kezdtem az ajkam is, nem vészes, bár emberfüggő, lassan tedd bele ne erőszakold, ha érzed hogy nem megy tovább akkor majd holnap fog ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!