Melyik szerencsejátékoknál van nagyobb esély kisebb összegek nyerésére?
Ugye a lottó ötös esélye brutálisan kicsi, az nyerhető összeg meg olyan magas, hogy normális embernek teljesen felesleges.
de mik azok, amikkel lehet nagyobb esléllyel, emberközelibb összegeket nyerni?
Ez most még mindig az albérletes dolog?
Mert akkor már leírtam a véleményemet, én ultival próbálkoznék, mert ahhoz értek, de átlag embernek, aki kicsit is konyít a sporthoz és átnézi a statisztikákat, annak a tipmixet ajánlom.
"nyerhető összeg meg olyan magas, hogy normális embernek teljesen felesleges"
beszélj a saját nevedben! Nekem nem lenne felesleges pár 100 millió.
hallgatom az ötleteket, hogy ki mire költene el annyit....
nem hiszem, hogy 1.5 milliárd hiteletek van, se azt, hogy harckocsit vennétek csakúgy
a hidd el találnék neki helyet kifejezés meg egyenértékű azzal, hogy nem elköltenéd, hanem betennéd céltalanul egy kajmán szigeteki számlára
"harckocsis"válaszoló vagyok, nyilván nem úgy értettem, hogy az egész menne hitelekre, stb.
Gyerekeimnek, később unokáimnak is tudnék miből adni, nem kéne zsidóskodni minden egyes filléren.
Nem kötekedek, csak mondom, hogy attól, hogy nem tudnám 1-2 hónap alatt elkölteni, még nem felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!