Kérdésem anorexiásokhoz szól. Ti sem tudtok éjszaka aludni, ha koplaltok?
Figyelt kérdés
Ha teljesen ki vagyok ürülve és koplalok,akkor nem tudok elaludni. Ti hogy oldjátok meg az elalvást így?#alvás #anorexia #fogyás #hízás #nyugtató #alvászavar #bulímia #testképzavar #alváshiány #anorexia nervosa
2016. aug. 21. 21:02
1/5 anonim válasza:
Úgy, hogy EGYÉL VALAMIT mielőtt meghalsz.
2/5 anonim válasza:
Ilyen nekem is volt, annyira éhes voltam, hogy nem bírtam elaludni, vagy pedig annyira fájt a gyomrom, hogy azért nem tudtam aludni.
ÉN megoldottam ezt úgy, így többet tornáztam, többet dolgoztam, így sokkal fáradtabb lettem.
Vagy pedig, Xanax vagy más nyugtató/altató.
3/5 anonim válasza:
elalvás előtt torna,hogy elfáradj
4/5 A kérdező kommentje:
Szoktam,de nincs erőm sokszor a fürdés is kinszenvedés,annyirra erőtlen vagyok. Fekszem az ágyban mint egy hulla. Nyugtatót sem segitenek
2016. aug. 23. 18:16
5/5 Grapp válasza:
Erre van egy bomba jo modszer: Fogd magad es kerj orvosi segitseget... Tudom h nehez belegondolnod, de ebbe elobb vagy utobb belehalsz... Ha ezt felfogod, akkor onnantol kezdve sinen van a gyogyulas. Hidd el, nem eri meg az, hogy egesz nap erotlen legyel, ne mozdulj ki otthonrol. Amint ujra elkezdesz enni, mintha megnyilna elotted egy uj vilag:) Csak hinned kell magadban es eselyt adnia gyogyulasra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!