Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi történt Rebel Birdie...

Arisa-chan8 kérdése:

Mi történt Rebel Birdie oldalával?

Figyelt kérdés

Pár napja gondoltam, hogy felnézek Rebel Birdie pdf könyves weboldalára, hogy milyen könyveket töltött fel mostanság. Legutóbb július végén, augusztus elején voltam fent, és akkor minden rendben volt az oldallal, most viszont ez az üzenet fogad:

"Blog eltávolítva

A(z) rebelbirdie-ekonyvek.blogspot.com címről sajnos már el lett távolítva a blog. Ezen a címen nem hozhatók létre új blogok."

Tudja valaki, hogy mi történt? És hogy tervbe van véve egy új könyves oldal, vagy már most van egy, ahová visszatöltögeti a pdf-eket?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2016. aug. 21. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:
66%
Ha más könyveit töltötte fel és ezáltal a neten terjesztette őket, akkor szerzői jogsértést követett el, aminek megfelelően kitiltották a blogját a rendszerből.
2016. aug. 21. 20:19
 2/4 anonim válasza:
73%

Én is így voltam vele, aztán kerestem egy könyvet és behozott egy oldalt.Ez az oldal dettó ugyanolyan volt mint a rebel birdie szóval szerintem ugyan az.

Az oldal: [link]

Remélem ez az és segíthettem.

2016. aug. 30. 19:19
 3/4 anonim válasza:
az előző válaszolónak:sok ilyen oldal van amit te elküldtél az egy a sok közül :)
2016. nov. 11. 17:06
 4/4 anonim válasza:
Tudnátok még ilyen oldalt linkelni?
2018. júl. 30. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!