Melyik cs:go-s Gambling oldal működik/megbízható?
Igen, az a valami a Steam szabályainak megszegése, mivel tilos ilyen szolgáltatásra használni a trade rendszert. Kiküldték a hivatalos felszólítást hogy hagyjanak fel a működéssel, így a gambling oldalak be fognak zárni, mert illegálisan működnek.
A Valve-nek pedig joga van elvennie az összes skint amit gambling által trade-eltél.
Persze, mint hivatalos fogadóoldalakra, pénzben. Annyi a különbség hogy itt nem lóversenyre, sportra fogadsz hanem esportra és kiemelten CSGO meccsekre. Így viszont a 18 éven aluliak ki vannak zárva, mert ők nem játszhatnak szerencsejátékot.
Az alapprobléma is az volt hogy a játék keretében fiatalkorúakat szoktatnak rá a fogadásra, ami függőséget okozhat.
Szia!
Szerintem észrevetted hogy csak minimális változtatásokat kellett végrehajtani a gambling oldalakon, így azok mostmár szabályosan működhetnek. A napokban fog nyílni egy elég jónak ígérkező jackpot oldal, www.csgojack.eu , elméletben ez alig 4%ot fog levenni, legalábbis az email szerint amit a videósok kaptak (én is kaptam). És ami a legjobb hogy magyar az oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!