Tudtok a "The World is Still Beautiful" című animéhez hasonlót?
Akagami no Shirayukihime
Akatsuki no Yona
Illetve ezt a két oldalt ajánlanám:
MyAnimeList (angol nyelvű, könnyen használható animés-mangás-light noveles híroldal és adatbázis, megbízható hírekkel, melyeknek forrása vagy japán, vagy egy japán forrásokat használó animés híroldal, az AnimeNewsNetwork)
AnimeAddicts (magyar nyelvű, animés-mangás-light noveles-visual noveles és doramás adatbázissal rendelkező oldal, híreit biztos forrásból, többnyire a fentebb már említett ANN-ről fordítják, emellett fansub csapat is, és más csapatok/egyéni fordítók mangáit, light novel, visual novel és dorama fordításait/feliratait is megosztják. Az animék/mangák online is megtekinthetőek regisztráció után, ahogy le is tölthetőek)
Akagami no Shirayukihime - Ezt megnéztem és tetszett, bár lehetne 3. évad is.
Akatsuki no Yona - Ezt sajnos nem találtam meg, pedig megnéztem volna.
Lovely complex - Ezt viszont nem töltötte be az oldal (fogalmam sincs, hogy miért), szóval helyette megnéztem újra a The world is Still Beautiful-t.
Kíváncsi voltam rájuk de csak azt az 1-et tudtam megnézni.😭 Jöhetnek még ajánlások.😁
Meg tudtam nézni végre a Lovely complexet. (Animeaddicts-on)
Nagyon tetszett és a vége is jó.😄😄
Köszi, jöhetnek még ajánlások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!