Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Portugáliába vagy spanyolorszá...

Portugáliába vagy spanyolországba érdemesebb költözni?

Figyelt kérdés
Ki szeretnék költözni portugáliába vagy spanyolországba,most vagyok 17 éves úgy tervezem,hogy elvégzem az érettségit és elköltözök. A kezdőtőke nem számit,mert már régóta gyűjtöm a pénzt. Spanyolul beszélek a portugál kb középszinten megy. Van egy angol felsőfokú nyelv vizsgám is. Valaki tapasztalatokat tudna mondani,illetve hogy melyik országba érdemesebb?

2016. aug. 18. 15:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Spanyoországban sokal melegebb van mint portugáliába inkább oda költöz
2016. aug. 18. 15:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem annyira fontos,hogy meleg legyem inkább az hogy egyedül hol tudnák munkát találni,hol tudnák jobban megélni,hol tudok jobban beilleszkedni,milyenek az emberek? De azért köszönöm a választ,az is egy jó szempont ha meleg van. :)
2016. aug. 18. 15:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
2016. aug. 18. 15:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de inkább személyes véleményekre és tapasztalatokra lenne szükségem de köszönöm a segítséget!
2016. aug. 18. 15:59
 5/8 A kérdező kommentje:
De a fő kérdésem az lenne hogy melyik országba érdemesebb?
2016. aug. 19. 16:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Portugália
2016. aug. 19. 17:19
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Kanári Szigetek (Spanyolország)

Amúgy meg egyik ország se rossz a kettő közül, de inkább spanyol.

Viszont ha albérletet választasz akkor ne számítsál arra, hogy 2-3 hónap alatt gazdag leszel. Érettségivel meg gondolom eladónak mennél...vagy hasonló.

És amúgy miért is szeretnél elköltözni?

2016. aug. 22. 22:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon vonzanak a spanyol országok,a portugál is. Az elején dél-amerikát is céloztam,de arról már letettem. Egyébként nem túl jó itt az életem és szeretnék valahova máshova menni.Köszönöm a választ!
2016. aug. 23. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!