Miért lő össze vissza a légpuskám?
Figyelt kérdés
van egy légpuskám 5,5-ös szórtan lő .. akárhogy állítgatom egyszer ide egyszer oda. Egy olyan 5-10 cm eltérés van már fogtam be satuba is és akkor is 10 -12 m-ről olyan 10 centit szór nem értek annyira hozzá.. kérlek segítsetek .. :) ja, és volt hogy már betudtam állítani és pontos volt kicseréltük a rugót erősebb lett lőszert is cseréltük az előző fajtára.2016. aug. 17. 21:54
1/11 Andris*** válasza:
Szia! Megadnád nekem a légpuskád típusát? :)
2/11 A kérdező kommentje:
Made For Germany..
2016. aug. 17. 22:15
4/11 A kérdező kommentje:
MŰSZAKI ADATOK:
-TELJES HOSSZ: 1070 MM
-CSŐ HOSSZ: 460 MM
-SÚLY: 2300 GRAMM
-KALIBER: 4,5 ÉS 5,5 mm
-GYÁRI ENERGIA: 10-11 J. (4,5-BEN OLYAN 230 M/S)
-LÖVET: 1 LÖVETŰ CSŐLETÖRŐS FEGYVER.
-BIZTOSÍTÁSA: NINCS!
-SÜTÉSE: AMILYEN ROSSZ CSAK LEHET..
-GYÁRI RUGÓ: HOSSZ 250 MM-ÁTMÉRŐ 18,1 MM-ANYAG 3,0 MM
-ÁRA: KB 10.000 FT.
2016. aug. 17. 22:23
5/11 anonim válasza:
Látatlanba azt mondtam, volna, hogy mert gagyi!
Ezután rákeresve a megadott adatokra ezt találtam:
Szóval meg is van, hogy miért "lő össze vissza"!
Ezt kár ragozni!
7/11 A kérdező kommentje:
de ezt nemértem.... az előző lőszerrel olyan pontosan lőtt hogy 20 m rol eltaláltam vele egy gyújtót és eggyik percröl a másikra kicseréltem a lőszert mert régen azzal is pontos volt és össze vissza hordott megprobáltam beállítani "arra a lőszerre is" de reménytelen mostmeg hiába állítom össze vissza mindig máshova lő
2016. aug. 19. 16:15
8/11 A kérdező kommentje:
eltört benne a rugó.... :( elegem van ebböl a gagyi sz@rbol nemtudtok ajánlani egy normális légpuskát viszonylag ami olcsó is? ezt aladt olyan max 25 ig értem
2016. aug. 19. 16:17
9/11 anonim válasza:
Azon a honlapon amit előzőleg küldtem, találsz ajánlásokat.
10/11 anonim válasza:
Mondjuk ha elolvasnád a cikket, ahonnan Te magad másoltad a specifikációt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!