Sims 2 valaki jártas benne? Egy ideje játszom vele de nem tudom h kell ezt csinálni a többi lent.
Igen, értem. Ha jól emlékszem, nem lehet, max kóddal.
Moveobjects-et próbáld meg.
https://www.youtube.com/watch?v=7GlVmZel3SI
ezt találtam, hátha segít :)
Hu köszönöm a linket meg is próbálom ^_^
Úgy emlékszem az a kód a sima sims2be nem működik :/
Lehet hogy későn írok, de ez kód nélkül azért nem megy, mert van egy alap falmagasság, ami szükséges a simeknek hogy elférjenek, és ha hozzáadod az emelkedő magasságát akkor az már nem lenne elegendő magasságú az embereknek..
Ha meg csak úgy azt is körbevennénk fallal, akkor az egy teljesen különálló szobának kelleene lennije ami totál nem egy síkban van az emelettel, ezért nem nagyon engedi a játék sem. Kóddal éppen meg lehet oldani, de ott is sok esély van rá hogy lesz valami baki... Én azt ajánlom hogy inkább törődj bele, nem a világ vége. Inkább csinálj a kertbe egy pavilont, akkor bravúroskodhozsz az emelvényekkel, az meg egy tök jó dolog, szép, és lehet tök sok kerti cuccot odapakolni, pl grillezőt, padokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!