Csak én érzem azt. Hogy nálunk az emberek (főleg a felnőttek, de bizonyos szinten a tinik is) irtó konzervatívak? Többi lent.
A szabad országokban én is hasonlóan jól érzem magam mint te Amerikában.
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..
Azt hiszem a 4. válasz a magyarázat:
"Ők nem csömörlöttek meg 50 év szocializmustól majd a rendszerváltást követő létbizonytalanságtól."
A fiatalok is megcsömörlöttek ?
What? Azért azt nem hiszem
Ez magyarország itt a töbség degenerált.
# 5: A fiatalok kiégéséről a felnőttek gondoskodnak. Ahogy a kérdező írta:
"...a tanulnivaló nagyjábol 3x osa az amerikaia sulimhoz képest (pedig nem volt gyenge iskola)..."
Mi kell még ahhoz hogy a fiatalok is megcsömörjenek?
'Az én szobám az első emeleten volt, és volt egy utcafrontra néző ablakom. Ide másztak fel a barátaim, és kopogtak be, ha sürgősen szükségük volt rám'
Jó agyhalott barátaid vannak, ha az ablakon kopogtatnak be...
'tanulnivaló nagyjábol 3x osa az amerikaia sulimhoz képest (pedig nem volt gyenge iskola)'
Ha ez probléma te is jó agyhalott lehetsz.
Mellesleg én is voltam még annak idején cserediákként egy teljes félévre és egyértelmű, hogy nem itt sok a tananyag, hanem ott röhejesen kevés, ezt minden elfogultság nélkül mondom. Ráadásul nekünk gépészmérnökin akkora volt az adott félévben a különbség a tantervben, hogy végképp semmit nem tanultam a semester alatt. De ők se sokat.
Lehet hogy ebben az is benne volt hogy nyalizni akartak mert te európai vagy, más vagy.
A külföldiek meg pont azt mondják hogy milyen kedvesek velük Budapesten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!