Síros animét keresek. Miket ajánlotok, amiket ti is átsírtatok?
Figyelt kérdés
Nagyon sírós, drámákkal teli, romantikus és/vagy katasztrofális animét keresek, ami alatt patakokban folynak majd a könnyeim... Mégjobban örülnék ha ez még vámpíros is lenne Vampire Knight-ot láttam már2016. aug. 14. 23:09
1/9 Kenma válasza:
Ha nem rettent vissza a shounen ai/ yaoi téma, akkor a Hybrid Childet ajánlom. Valahányszor megnézem sírok rajta, mondjuk nekem nem nehéz. Azt hiszem 3 része van, szerintem az utolsó 2 az amelyik siratós.
2/9 anonim válasza:
Clannad
Clannad After Story
Ugyan nem vámpíros, de elég siratós darab hírében áll.
3/9 anonim válasza:
Clannadot én is ajánlom. Nem vagyok oda az animékért, ez az egyetlen, amit lattam, és imádtam. Sírós sem vagyok, ezen mégis képes voltam sírni, pedig nem egyszer néztem végig.
4/9 anonim válasza:
Amiken én sírtam:
Angel Beats!
AnoHana
Clannad, Clannad After Story
Code Geass
Death Parade
Ef - a Tale of Memories, Ef - a Tale of Melodies
[Gintama (Ikkoku Keisei Arc, 299. rész, Shogun Assassination Arc, Farewell, Shingengumi Arc)]
Hotaru no Haka
K
Kidou Senshi Gundam 00
Kotonoha no Niwa
Natsume Yuujinchou
Rainbow
Shigatsu wa Kimi no Uso
Shinsekai Yori
Steins;Gate
Wolf's Rain
[Yu-Gi-Oh! Duel Monsters (utolsó arc, utolsó 4 részt pedig végigbőgtem)]
Zankyou no Terror
5/9 anonim válasza:
A Shigatsu wa kimi no uso-t én is ajánlom, végig bőgtem az egész animét.
6/9 Kana-chan válasza:
Bokura ga ita
Sukitte ii na Yo
Tonari no Kaibutsu-kun
Kimi ni Todoke
(nem mind siros teljesen)
7/9 anonim válasza:
Kami-sama no inai nichiyoubi. Én ezt az animét nagyon megsirattam. Teljes szívből ajánlom:D
8/9 anonim válasza:
Nekem a plastic memories volt a legmeghatóbb.
9/9 anonim válasza:
Én a K project és a Death parade végén sírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!