Valakinek ötlete egy ismerősöm öngyilkos akar lenni vagyis csak fenyegetőzik vele?
Figyelt kérdés
Beszélgettünk egy hete ismerem és flörtöltünk és én már akkor is kikötötttem h lehetnénk barátok aztán abból kitudja mi lesz. Erre benyög hogy szeret meg h én miért nem akarom h szeressen meg minden. Erre h örül hogy meg ismerhetett. Meg felakasztja magát stb. véget vet az életének. Én persze igyekzte ellenérvet adni. Én csak leirtam neki h miért nem akarok bele vágni és hogy nem akarom megbántani mert nem érzek többet iránta. Haverja is h miért nem probálom meg de ha egyszer én nem akarom ezt most meg már végképp nem és nem érzek iranta így. Mit kéne tegyek vagy mi legyen?2016. aug. 14. 12:39
1/3 anonim válasza:
Fontos dolog:
Aki öngyilkos akar lenni, az NEM beszél róla.
Maximum ír búcsúlevelet és ennyi.
Aki beszél róla, 'fenyegetőzik', minden nap csak sír, hogy ő most megteszi, az NEM lesz öngyilkos.
Volt egy ilyen ismerősöm, 99% ugyan ez a sztori volt, én is nagyon sajnáltam és hetekig beszélgettem vele, hogy miért ne tegye meg, stb.
Később kiderült, hogy évek óta folyamatosan mondta, hogy ő holnap megöli magát.
NEm teszik meg, CSAK figyelmet akarnak.
Én a helyedben azt tenném amit én is tettem:
Ott hagynám a francba, úgysem öli meg magát, akkor meg mi értelme van az egésznek?
2/3 anonim válasza:
Ez érzelmi zsarolás . Semmit nem tesz , a sajnáltatáson kívül . Más se avatkozzon bele a dolgodba .
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Mivel nem ismerem így nem tudom hogy min ment kersztül vagy h mondott e már miatt. Én tegnap is megprobáltam értelmesen beszélni meg ma is. De csak az ő saját maga érveit hajtogatja mindig. Akkor az lenne a legegyszerűbb ha még egyszer leirnám h nem akarok semmit és törölném vagy tiltanám ? (mert nem hinnem ha csak nem irok vissza nem irogat tovább.) Meg a haverja is azzal dobálozik h majd megtudja a világ h megkorra egy szemét vagyok mert szivatom meg stb. Őt már legszivesebben is melegebb érghajlatra küldeném én tisztáztam mindkettőnek az állás pontom.
2016. aug. 14. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!