Kinek van Pilot radírozható tolla? Tényleg működik, vagy csak parasztvakítás?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 15:11
1/10 anonim válasza:
nekem volt kiradírozható tollam (nem tudom milyen fajta, egy írószer boltban vettem). úgy fogott, mint egy zselés toll, és a végén lévő radírral tényleg ki lehetett radírozni, mint ha ott se lett volna! úgyhogy szerintem ezek is működnek :)
2/10 A kérdező kommentje:
De mi kerül benne 700 Forintba? És miért nincs a boltban egy tester? Majdnem leharapták a fejem, mert ki akartam próbálni.
2010. ápr. 19. 15:51
3/10 anonim válasza:
Csá nekem van és tényleg működik én általába akkor szoktam használni mikor a tanár 1 -est ad és nincs tolla és én oda adom neki azt a tollat ő beírja megnyugszik hogy benne van aztán délután meg kiradírozom. nálam működik jah meg a szülői igazolásokat szoktam vele írni nah ennyi remélem tudtam segíteni!:)
4/10 A kérdező kommentje:
Honnan radírozod ki, a naplóból? Kis közirathamisító.
2010. ápr. 19. 16:29
5/10 A kérdező kommentje:
*közokirat xD
Még sosem írtam le ezt a szót.
2010. ápr. 19. 16:29
7/10 anonim válasza:
hogy akarták leharapni a fejed? :DD
8/10 A kérdező kommentje:
Rám üvöltött az eladó, hogy ne használjam a radírt. Mivel nem tudtam, hogy nekem szól, meg kellett ismételnie. Vevőbarát bolt volt.
2010. ápr. 19. 20:17
9/10 anonim válasza:
a lényeg az h müxik az egy másdolog hogy törvénytelen deh hát ez van :)
10/10 Anita0406 válasza:
Nekem is van ilyen tollam...sőt vettem egy másikat is mert annyira jó.Azt nem tudtam hogy meleg hatására eltűnhet a szöveg.A lényeg hogy nagyon jó.A radír csak a toll saját tintáját tünteti el.Nálunk 400 valahány ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!