Miért nem tudok felbérelni magam mellé segédet a Skyrimben?
Figyelt kérdés
Találtam egyet a Fehérvágtai kocsmában, de ha azt mondom neki, hogy szükségem van a segítségére mindig ez a válasza: Úgy Tűnik már van veled valaki. Pedig Lydia már nem követ (az előző segédem). Nem tudom hol van Lydia és ezért akartam felbérelni egy másikat de valamiért nem lehet. (Lydia szerintem meghalt, azért nem követ).2016. aug. 14. 11:01
1/3 anonim válasza:
Pedig még mindig követ,ha meghalt volna,akkor lehetne új segédet felbérelni. Valószínű,hogy elakadt valahol,vagy megparancsoltad neki,hogy maradjon itt.Meg kell keresned,vagy betölteni egy korábbi mentést.
2/3 A kérdező kommentje:
Azóta nem találom, amióta elmentünk a pengék régi nagy csarnokába Delphinel és Esbernel. Út közben egy kardfogú tigris letámadott minket. Mire legyőztük arra nem találtam ott. Kerestem a holttestét de semmi. Nem tudom mi lehet. És egyébként nem adtam ki neki semmilyen parancsot.
2016. aug. 16. 12:36
3/3 anonim válasza:
Akkor ha nem találod sehol, be kell Írni a Console Commandsba, hogy: player.moveto 000A2C94
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!