2017 világvége?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi voltam és megnéztem a neten mikorra jósolják a következő világvégét! 2017 október 12-en állítólag egy 40 méter átmérőjű aszteroida találat éri a földet ! És nagy pusztítást okoz! A tv-ben az Aktívban mondták be,(2017 jöhet a világvége) címmel! Annyira nem hiszek benne,de ha már a tv-ben is adták akkor van eselye! Igaz lehet ezek szerint hogy 2017-ben tényleg vége az emberi életnek??? Normális választ köszke!2016. aug. 12. 19:04
11/13 Bok Globule válasza:
Egy normális válasz: Igen. :) Viccet félretéve amúgy, veszek egy törölközőt, néhány tálca sört és jóleső megelégedettséggel élvezem, hogy semmi sem marasztal a Földön, aztán lehet, hogy választok valami jópofa vallást... dehogy, felteszem a hüvelykujjam.
12/13 anonim válasza:
Világvége,ugyan már...Amúgy egy magyar kutató találta ki ezt a hülyeséget,aki Amerikában él.Az aszteroida különben is "csak" 40 méter átmérőjű,amitől nem lenne világvége.
A cikk végén ezt írják:"Az Európai Űrügynökség szerint viszont egymillió az egyhez az esélye, annak, hogy ez az aszteroida elérje a föld légterét". Kinek hiszel,EGYETLEN EGY embernek,vagy az EURÓPAI ŰRÜGYNÖKSÉGNEK? (direkt emeltem ki a betűket :) )
13/13 anonim válasza:
Vallásos vagyok és érdekes ez a dolog mert sok ember, koztük több katolikus pap is október 13ikára jósolja a világvégét, ugyanis pont akkor lesz a Fatimai Mária jelenések 100adik évfordulója ,és aki vallásos annak ajánlom hogy olvasson útánna ezeknek a jeleneséknek mert összefüggenek a vilagvegevel is. Kíváncsian várom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!