Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudnátok pár tippet adni?...

Tudnátok pár tippet adni? (Bôv. Lent)

Figyelt kérdés

Szeptemberbe kezdem a gimnàziumot, ès nem tudom hogy normàlis-e, de borzasztòan izgulok, plusz fèlek is. Tudnàtok pàr tippet adni, hogy hogyan tudnèk normàlisan beílleszkedni, hogyan èrdemes viselkedni (buta kèrdèseknek hangzanak, de amikor elmentem a gimibe nyíltnapra, amint belèptem, lefagytam, ès fogalmam sem volt hogy mit kène tennem, konkrètan megdermedtem)?

Annyit tudok, hogy az egyik règi osztàlytàrsam baràtnôi is abba a gimnàziumba mennek, ahovà èn, ès az a baj velük, hogy borzalmasan lenèznek mindenkit, folyton pletykàznak, ha nem vagy szôke, ès nincs nagy feneked meg melled, ès nem sminkeled magad halàlra, akkor meg sem szòlíthatod ôket... Lehet kamunak hangzik, de tènyleg igaz, ès miattuk tördelem az ujjaim, hogy ez a 4 èv nekem maga lesz a pokol.

Szòval tudnàtok nekem segíteni, hogyan viselkedjek majd az elsô napon? Tudom, nagyon buta kèrdèsek, èn is röhögök sajàt magamon, de tènyleg fogalmam sincs hogy mi lesz velem.

2016. aug. 12. 03:46
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!