Verekedésbe van akit nem sajnálok meg ütni és van akit igen és akit sajnálok megütni az üt meg engem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Volt olyan belém köttek megvertem haza mentem és gondolkodtam rajta,hogy hogy sírt meg stb és akkor megsajnáltam nagyon,volt olyan is akit nem sajnáltam és nagyon megvertem és olyan is volt akihez egyáltalán nem üttem pedig belém kötött vagy meg is ütött de sajnáltam az arcát,mit tegyek,hogy ne sajnáljak senkit,mert akkor csak én kapok,persze van akit nem sajnálok,de mit tegyek akit sajnálok?2016. aug. 12. 00:08
1/3 Én vok :) válasza:
Hol történt? Csak mert nekem is volt/van ilyen és én helyzettől függően megpróbálom kihagyni a verekedést. Amíg nem üt csak szavakkal addig figyelmen kívül kell hagyni. Ha beveti a fizikai bántalmazást én akkor sem mindig adom vissza. Max megpróbálom lefogni, megnyugtatni... De ha védekezni kell akkor egyet-kettőt ő is kap.
2/3 Én vok :) válasza:
Szóval ha sikerül kikerülni a verekedést és lepereg rólad amit rosszat mond/mondanak akkor nem lesz lelkiismeretfurdolásod és nekik se fog fájni, sőt lehet hogy neki, nekik lesz lelkiismeretfurdalásuk.
3/3 A kérdező kommentje:
Aza baj engem a verekedés bárhol megkap és a kötekedés, vagy belém kötnek vagy anyámat a szájukra veszik amit aztán tényleg nem tűrők, hol suliba,hol fotball pályán,hol nyaraláskor,hol az utcán,hol a barátnőmbe és még csak 15 vagyok de van akit nagyon sajnálok megütni és nem akarok még ha az meg is üt
2016. aug. 12. 00:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!