Valaki felsorolná az összes SZJG szereplőt?
Ami még nem volt tarr zsófi,levi,viki,cortez nagyszülei,reni szülei és nagyszülei,A-s Krisztián, 9-es Gabi
Tanárokra már nem nagyon emlékszem..
-Az osztály:
Reni, Kinga, Virág, Jacques(Zsák), Gábor, Arnold, Cortez, Ricsi, Dave, Zsolti, Macu, Andris és Robi
-A-sok: Edina, Tami, Rami, Ivett, Krisztián
-Idősebbek: Dani a fotós, Eszter(?) a suliújság szerkesztője, Dorián, István alias "Sztív", a két sulirádiós, Levi, valami Ákos vagy Ádám amikor Kinga és Reni elmennek a plázában a palacsintázóba és Renivel beszélget
-Fiatalabbak: Karcsi(Potter:D), Kata, Flóra, Kitti, Bálint, a két 9.-es lány akik 12.-ben érkeznek(Kriszti és Berni ?), A lány aki átveszi Kinga helyét a suliújságnál(Olga?) Kitti csatlósai
-Tanárok: Haller, Boller, Vladár, Korponay, Szekeres, Barka, Mr. O'Realy, Monsieur Durand, Farkas, Gazdag, Gondos, Tölgyessy, Baranyai, Kardos és a csodálatos,utánozhatatlan: Máday Emília (Alias: Máday néni:D)
-Külsősök: Vass Angéla, Peti, Justine, Reni és Kinga ál barátaik, Momo Viki, Gomba, Olivér, Felmayer Eszter(Dave unokanővére) a pszihlógus akihez Cortez járt
-Végképp említésre is alig méltók olyan kevés szerepük van: Kinga versenyén lézengő 2 Szjg-s, Vass Angéla osztálytársai a versenyen, a többi Szjg-s akiket Kinga a versenyére parancsolt, a szórakozóhelyen a rézegek, Gomba haverjai, December 31.-én a petárdázók és szórakozók, Dorián barátai és az iskola udvaron lévő összes diák
-Szülők/nagyszülők/testvérek: Reni szülei, 4 nagyszülője, Virág szülei és mostohaanyja, Bencze Beni, Arnold anyja, Cortez szülei és a 2 nagyszülője, Dave apja(talán az anyja is benne volt, nem tudom), Jacques szülei, Zsolti apja, Kinga anyja, Gábor szülei(talán csak megemlítésre?), Macu apja egy telefonálás erejéig
Szerintem ennyi, de biztos van még néhány szereplő.
Csoki! :D
És Tarr Zsófit, a kapafogú lány akit Dave-re sóznak
Csak kiírok mindenkit. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!