Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ezzel megtudom csinálni?

Ezzel megtudom csinálni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

165 cm, 62 kg, 13 éves lány vagyok. A csontjaim vastagabbak, erősebbek az átlagnál, és az izületeim is eléggé rugalmasak (úgy értem nem kötöttek).

Mindenki azt mondja, h nem vagyok kövér, de engem ez akkor is zavar.

küzdősport edzésekre járok, ami jól megizzaszt, főleg a ruhában, amit viselnünk kell...

Ennek ellenére még sem fogyok, vagy csak lassan, amit vissza is hízok...

Több féle étkezés rendet is találtam, de tőletek szeretnék tanácsot kérni, h ti mit csinálnátok.

A kezeim nem izmosak, viszont nagyon erősek, főleg a szorításom. Viszont a futást, igaz jól futok a többiekhez képest, de ez nem elég ,mert hamar kiváradok.

Arra gondoltam, h ugrálókötelezéssel, lehet-e fogyni, és erősödni a lábon. Inkább a fogyásra koncentrálnék, de nem tudok sehová elmenni edzeni...Ezt naponta csinálnám elszántan. a válaszokat előre is köszönöm!

2016. aug. 6. 12:41
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!