Mi jut erről eszetekbe? "Az igazi, jó zenének 1000 arca van. "
:D Nem barkóba, csak gondoltam hátha beugrik abból, hogy maga a megtestesült zene és hogy ezerarcú. :)
Nem akarom elárulni, inkább rávezetlek, ha nem baj.
Ez a valaki a világ legjobb embere, aki sok sértést kapott már, holott egyáltalán nem érdemelte meg.
A zenében is a legjobb.
Ezért is írtam ki a kérdést ezzel az idézettem, mert megláttam, és rögtön Ő jutott eszembe róla.
Ő a világ. :)
Arra még nem gondoltál, ugye, hogy mindenkinek más a zenei ízlése, mindenki mást tart jónak?
Lehet, hogy te istenítesz valami két hete feltűnt sztárocskát, akiről én sosem hallottam, én meg olyan zenét/előadókat preferálok, amiről/akikről te nem hallottál sosem.
Megpróbálhatsz rávezetni, de kétlem, hogy annyi elég lenne ehhez, hogy szerinted ő a legjobb.
De azért a kedvedért tippelek párat: Szergej Rahmanyinov? Elvis Presley? Gregor József? Jimi Hendrix? Freddie Mercury?
Gondolom Michael Jackson.
Az "idézet" azért értelmetlen, mert a zenéről szól és te egy emberről beszélsz. Ha azt mondod hogy az "igazi jó zenésznek 1000 arca van", akkor nyilván emberre fognak gondolni, valakire aki képes 1000 különböző ízlésű embert is megfogni a zenéjével.
Csakhogy ennek azért nincs semmi értelme, mert a zenei ízlés teljesen szubjektív, úgyhogy csak azt lehet megérinteni aki az adott zenei stílusra fogékony. Aki nem, annak hiába csinálja valaki a műsort.
Azt pedig kétlem hogy ez egy idézet lenne, legfeljebb egy gondolat.
Idézetes oldalon találtam, azért írtam, hogy az.
És leírtam, hogy szerintem Ő maga a megtestesült zene, ezért az igazi jó zenének és nem pedig zenésznek.
Egyébként nem pár hete felkapott valakiről beszélek, a második eltalálta, Michael jutott eszembe erről a GONDOLATRÓL (így jobb??).
Elvis Presley-t elismerem,a tobbit sajnos nem annyira ismerem, de tudom, hogy nagy nevek.
Az előbb írtam le, hogy én személy szerint hogy értelmezem ezt a mondatot!
Tehát most így nem értem a kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!