Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen az egyetemen a gólyatáb...

Milyen az egyetemen a gólyatábor? Felvettek meg minden és most azong gondolkodom menjek vagy sem, Vélemény?

Figyelt kérdés

BGE PSZK-re megyek, (pénzügy számvitel)

néztem hogy mikor lesz a gólyatábor, vélasztani kell láttam hogy melyikre megyek, stb

de amugy itt az egész karnak együtt van a gólyatábor vagy külön osztják majd be hogyszakonként lesznek a diákok?

és milyen szokott lenni? milyen feladatok vannak?

Valaki tudja esetleg hogy idén hol lesz? mert nem láttam xD

Szívesen fogadok bármilyen véleményt tanácsot stb.

2016. aug. 6. 11:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

köszönöm mindekienk a válaszát :D

igazából én úgy vagyok vele hogy eddig nem akartam menni mert azt hallottam hogy inkább nagyon bulizós stb, és én se vagyok az a típus,

amiért mennék az meg inkáább tényleg az hogy megismerkedjek pár emberrel de nem tudom :D

2016. aug. 6. 12:17
 12/15 anonim válasza:
Én is BGE PSZK-ra megyek és még én is gondolkozom rajta, hogy elmenjek-e.
2016. aug. 6. 14:28
 13/15 anonim ***** válasza:
84%

BGE PSZK-nak általában Egerben szokott lenni a gólyatábora.

Nagyon extrovertált az egész, buli, pia, dugás, buli, pia, dugás, dugás, dugás vonalon mozog. :D

Volt olyan, hogy a csaj a táborból hívta fel az otthon lévő barátját, hogy szakít vele, mert egy sokkal menőbb csávó most dugta meg úgy, hogy ilyet még nem tapasztalt. :D

Szóval ilyenre készülj, ha elmész és nem tudod elengedni magad, akkor nagyon rossz lesz, ha viszont igen, akkor bármi megtörténhet. :D

2016. aug. 6. 18:35
 14/15 anonim ***** válasza:
82%

Hát igen... az egyetemisták két táborra oszlanak annak tekintetében, hogy mit gondolnak a gólyatáborokról. Az én véleményem az, hogy azok állítják be ilyen negatívan az egészet, akik még a közelükbe se mentek.

Én magam két egyetemen fordultam meg, az előbbi szakomon két éve nem voltam táborban, az utóbbin voltam tavaly. Én érzem eléggé a különbséget.

Két éve nem tudtam elmenni, mert külföldön voltam, emiatt elég nehezen indult az egyetem. Nem vagyok az a típus, aki minden előzmény nélkül oda tud menni valakihez és ismerkedik és mivel nem ismertem senkit, ezért az első kb két hétben nem nagyon szóltam senkihez a köszönést leszámítva meg egy-két volt osztálytársat, akikkel véletlenül összefutottam. Aztán utána kezdtem el kapcsolatba kerülni 1-1 emberrel, majd rajtuk keresztül ismertem meg még többet, majd kialakult egy haveri kör. Sajnos egyetemen nem olyan egyszerű mint középiskolában, mert amíg az utóbbinál minden órán össze vagytok zárva, az egyetemen a szakok is nagyobb létszámúak (általában) és az órák is vagy bontva vannak, vagy nagy létszámúak.

Tavaly mentem több gólyatáborba is (a szakom miatt 4-re tudtam, abból 3-ba mentem) és nagyon tetszett. Jól szórakoztam, megismertem egy csomó embert és jó volt, hogy amikor elkezdődött az egyetem, végre úgy mentem oda, hogy voltak ott haverok, plusz azóta is a gt-s csapattársakkal vagyunk egy társaságban.

Igazából a gólyatábor olyan, amilyennek te akarod. A főgólyák/mentorok/seniorok/csopvezek majd igyekeznek összeboronálni benneteket, a többi rajtad múlik. Ha valaki szeret bulizni az nyugodtan földszintre ihatja magát, ha pedig nem, akkor elég csak ott lenned, beszélgetni a többiekkel, esetleg ha valami szimpatikus feladat, akkor bevállalod aztán este a buliknál meg vagy mész aludni, vagy csak beszélgetsz a többiekkel esetleg 1-2 sör mellett :)

2016. aug. 7. 18:37
 15/15 anonim válasza:

Szintén PSZK-s vagyok, sok vacilálás után úgy döntöttem, hogy ezt a gólyatábort kihagyom.

Ennek okai: Nem szoktam lerészegedni (inkább minőségi ivó vagyok, nem mennyiségi), és alkalmi kapcsolatban se vagyok érdekelt. Ahogy a gólyacsoportban olvasom, ez a pár nap pedig erről fog szólni: sok pia, sok szex.

Nekem mondjuk ez lehetett volna az utolsó lehetőségem a korhatár miatt, de így se bánom, hogy nem megyek. (24-et töltöm idén.)

Egyébként évekkel ezelőtt voltam gólyatáborban, de az zenei fősulin volt. Ott mondjuk leginkább iszogattunk, hülyültünk, és szinte folyamatosan zenéltünk. Az kicsit más világ azért.

De hát kinek mi jön be. Ami az egyiknek jó az nem biztos, hogy a másiknak is. Eléggé elvont személyiség vagyok, de lehet, hogy ez nálam bevállalósabb/bulizósabb embernek a zenei gólyatábor lett volna kevésbé élvezhető, és a PSZK gólyatábora pedig maga a paradicsom.

2016. aug. 16. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!