Hogyan töröljek egy kérdést erről az oldalról?
Figyelt kérdés
Lenne egy mára már elég ciki kérdés számomra mit sikerült névvel feltennem (nem mondom meg melyik az) és ezt szeretném letörölni. A gond ott van hogy nem emlékszem a jelszóra. Sem az e-mail címem jelszavára ami hotmail.com-al végződik. Ott is rámentem az elfelejtett jelszó opcióra de nem tudok annyi adatot a fiókról ami szükséges lenne és nem tudnak segíteni hogy újra visszakaphassam amit nagyon rég használtam e-mail címet.. mit tegyek?2016. aug. 5. 14:53
1/10 A kérdező kommentje:
most nem azzal a fiókkal írok természetesen.. nem tudok abba belépni..
2016. aug. 5. 14:55
2/10 A kérdező kommentje:
Egy haszontalan kérdésről de mégsem képesek letörölni miután megkerestem az oldal egyik üzemeltetőjét.... beírom a Google-ba a nevem és ez a kérdés jön elő mint harmadik találtat. kicsit sem bélyegez meg...
2016. aug. 5. 14:57
3/10 A kérdező kommentje:
Egy haszontalan kérdésről van szó*
2016. aug. 5. 14:58
4/10 anonim válasza:
Ha megkerested az üzemeltetőt, és nem törlik, akkor kész. Nem tudsz mit tenni.
5/10 A kérdező kommentje:
majd a Google segít. éppen a keresési találatot próbálom eltűntetni.
2016. aug. 5. 15:21
6/10 j-eszköz válasza:
Vállald múltadat. A múltat nem lehet kitörölni. A múltat csak felhasználni lehet jelenünk és jövőnk jobbítására. Ne nyugtalankodj miatta.
7/10 A kérdező kommentje:
11 évesen vállalhatatlan formában elég égő kérdést és válaszok között található kommenteket írtam amit már milliószor megbántam. sőt, az egész gyermekkori internethasználatomat megbántam :)
2016. aug. 5. 15:25
9/10 A kérdező kommentje:
Ha az oldal már nem is tud segíteni, a Google-nek benyújtottam a kérelmemet :D
2016. aug. 5. 15:36
10/10 A kérdező kommentje:
Siker, a Google eltávolította a találatot :D
2016. aug. 8. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!