Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Android vagy microsoft? Ez...

Android vagy microsoft? Ez itt a kérdés.

Figyelt kérdés
Köszönöm a normális válaszokat.

2016. aug. 3. 18:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Először is,

vagy android vagy windows (phone)

vagy Google vagy Microsoft.

Míg az Android egy operációs rendszer, amit a google fejleszt, a Microsoft egy cég, akinek van mobil operációs rendszere (is), a windows (phone/mobile).

Az android 100% testreszabható, gyors, megbízható, de aki nem használja, az 99%-ban azt mondja, hogy lassú és megbízhatatlan. Miért? Mert ami népszerű azt utálják azok, akiknek más készülékük van. (illetve tény, hogy kb 5 évvel ezelőtt egy nagyon lassú oprendszer volt, de az a múlt, régóta stabilabb az android, mint azelőtt)

A windows phone pedig meh...

Ha valami nagoyn nagyon nagyon olcsó kell, akkor el lehet vele lenni, vagy ha valakinek az tetszik, akkor kiváló.

De ha azt vesszük, hogy az alkalmazások terén szinte 0, testreszabhatóság terén jobb, mint az iPhone, de így is 0.

A kérdés az, hogy milyen telefon kell neked? Mennyire vagy jártas a kütyük terén? Mennyit vagy hajlandó tanulni?

2016. aug. 3. 19:35
 2/4 A kérdező kommentje:

Android vagy windows

Köszönöm a választ! Elnézést hogy a kérdést elírtam😔.

És én afelől érdeklődnék hogy ANDROID VAGY WINDOWS.

Köszönöm+nem szeretnék telót venni csak érdeklődtem.

2016. aug. 4. 18:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz telefont venni, csak kérdezed, akkor is ugyan az a válasz:

Felhasználástól függ. Kinek melyik tetszik jobban.

Ha engem kérdezel, nekem az android jobban bejön, ha a földet kérdezed, az androidot használják a legtöbben, aztán az iOS-t és végül nagyon kevesen a windows phone-t.

2016. aug. 4. 19:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem....
2016. aug. 5. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!