Ismerős Arcok Nélküled ének kottája nincs meg valakinek véletlenül?
Sziasztok!
Szükségem lenne az Ismerős Arcok zenekar Nélküled című dalának kottájára, vagyis nem a komplett kotta kellene, hanem csak az ének lekottázva. Nem vagyok zenész, egy mepglepetéshez kellene.
Tud valaki segíteni?
Köszi a "nagyon hasznos" választ, csak ezzel nem megyek semmire. Gondolod, nem a Google-val kezdtem??
Ha figyelmesen elolvasod a kérésemet, akkor látod, hogy nekem NEM a teljes dal kottájára van szükségem intróval, zongorakísérettel, szólamokkal, stb., hanem CSAK az ÉNEK, tehát a szöveges rész dallamának kottájára.
Az általad belinkelt kottát én is megtaláltam, de az ettől több, s miután azt is írtam, hogy NEM vagyok zenész, így nem tudom ebből megállapítani, hogy az tartalmazza-e külön az ének rész kottáját, s ha igen az melyik.
kérdező! Igazán szépen kioktattad azt aki segíteni szeretett volna! Én már fel sem merem ajánlani a segítségemet. De javaslom, keress olyan oldalt, ahol ki tombolhatod magadat!Csak mj-m nem te vagy az egyetlen, és tényleg finom voltál. Vannak akik anyáznak is...
Sok szerencsét!
2-es; sajnos a link nem jön ki. Pedig engem is érdekelt volna. Kár.
Ki kéne adniuk a kottákat, szerintem sokan örömmel fizetnének érte.
Nekem zongorakíséretesen lenne a legjobb.
Vagy a billentyűs-ének változat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!