Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Titeket nem szokott elborzaszt...

Titeket nem szokott elborzasztani 1-1 hír amit velveten, indexen vagy ilyesmi helyen olvastok?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 17. 20:40
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
Abszolút nem. Volt egyszer valami olyasmi, hogy egy markoló kettévágott 1 gyereket és semmi érzelmet nem váltott ki, pedig videó volt és ott sírt mindenki.
2010. ápr. 17. 20:43
 2/8 anonim ***** válasza:
engem elszokott..:S
2010. ápr. 17. 20:48
 3/8 anonim ***** válasza:

az 1 válaszoló hogyhogy nem?

Engem igen én is láttam egyszer egy videót ahol egy embert kinóztak elsirtam és borzangott a helyzet!

2010. ápr. 17. 20:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát az utóbbi néhány cikk után teljesen leborzadtam. Megerőszakolják élve elássák és kiássa magát pedig csak 12 éves. Egy 7éves kislányt mostoha nővére (aki15(!!) éves) eladja h megerőszakolják. Szexért tetoválni. A tetejében meg apuka megöli saját vérét.Hát uhm.
2010. ápr. 17. 20:58
 5/8 anonim ***** válasza:
de igen, többször is ='( amikben gyerekek vagy sok ember hal meg, az mind elborzaszt
2010. ápr. 17. 20:58
 6/8 anonim ***** válasza:
53%

20:53

Csak úgy, abszolút nem hat meg, élőben talán megrázna egy kicsit.

2010. ápr. 17. 21:06
 7/8 anonim ***** válasza:

nem szokott.

immunis vagyok rá.

2010. ápr. 18. 17:58
 8/8 anonim ***** válasza:
54%

Lassan már nem csak 1-1 hír ,hanem az egész híroldal.Sajnos egyre több ilyen eset van és a hírszerkesztők ugranak rá mint oroszlán a véreshúsra.

Rohadt egy világ lett ez és még nincs vége a romlásnak sajnos .

2010. ápr. 18. 20:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!