Mit jelentenek az álmok? Mi a te visszatérő álmod? Szereted vagy inkább tartasz tőle? Kor és nem pls.
nekem két visszatérő álmom van:
1. az, hogy a katona vagyok, és a német katonák elfognak és fel akarnak akasztani, én meg megkérem őket, hogy inkább lőjenek fejbe. és mindig így halok meg. igazából sosem félek, nagyon élethűen néznek ki, és olyan tipikus német fejük van, meg vmit ordibálni is szoktak nekem németül, amit nem értek, mert hadarnak.
2.apukám elvisz ejtőernyőzni, és amikor kiugrom, valahogy minden olyan klassz... nem is tudom, milyen érzés... biztos ti is éreztétek már azt, hogy el akartok érni vmit, és akkor ott terem előttetek, és nem tudjátok elhinni!
1ébként lehet, hogy azért álmodok ilyen furákat (most inkább a katonásra gondolok), mert kiskoromban is imádtam a fegyvereket, és mindig apukám űrhajós könyveit olvastam. ezek most is nagyon érdekelnek. érdekel, mi van ott, ahol még nem jártam, érdekel, milyen a hold a lábam alatt! ha valaki azt mondaná: "Na, szivi, holnap kiviszlek a Föld nevű bolygóról" nem utasítanám vissza!!!:)
14éves lány (naja...ilyen a gondolkodás inkább a fiúknál van) :) azért, mielőtt rosszat gondolnátok, én a fiúkat szeretem XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!