19 éves vagyok és szeretnék nagyon autóversenyző lenni. Jövőre elkezdenék gokartozni 20 évesen. És azt akarom megkérdezni hogy vajon lenne esélyem 10 év múlva 30 évesen bekerülni a NASCAR-ba?
Figyelt kérdés
2016. júl. 27. 19:18
1/6 anonim válasza:
Persze... ha apukád befizet.
Még senki sem látott vezetni. Honnan a francból tudhatná bárki, hogy van-e esélyed???
3/6 A kérdező kommentje:
Nem baj akkor se adom fel!És ezt te honnan veszed?Szerintem lehet még esélyem!
2016. júl. 27. 23:02
4/6 anonim válasza:
Kicsit idős vagy már hozzá, de minden lehetséges.
5/6 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Normális esetben 6-7 éves korban gokartoznak a srácok, akik autóversenyzők akarnak lenni. És így lehetnek képesek 10 év alatt eljutni a formula szériákig. Verstappen most 18 éves (bár ő kivétel). NASCAR szerintem nem valószínű, mert az amerikában honos és ott kevesebb az európai pilóta. A nyerő recept ha amatőr versenyeken jól versenyzel és szponzorok kiválasztanak téged. Sajnos ebben a sportágban a pénz dominál, elég ha megnézed Maldonadot. (Ő is csak azért lehetett évekig az F1-ben mert mögötte állt a Venezuelai olajtársaság.) Ennek ellenére sok sikert kívánok!
6/6 anonim válasza:
Persze feladni nem szabad, de azt tudnod kell, hogy, ha most kezdesz gokartozni már sokat nem fog érni. A profi versenyzők nem véletlenül kezdik el olyan korán a gokartozást. Egy kisgyerek teljesen másképp tanul, mint egy felnőtt ember és azáltal alakul ki a stílusa is. Ilyen túraautóra simán lehet esélyed, de formaautós szériákat felejtsd el szerintem, na meg a DTM és WEC féle szériákat is. Ha van rengeteg felesleges pénzed, akkor menj a Suzuki kupába vagy valami ilyesmibe és ott elszórakozhatsz, több értelme nincs azoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!