Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Eddig egyfolytába csak a...

Eddig egyfolytába csak a gépnél tudtam ülni. Életmódot változtatnák! Segtenétek? *LENT*

Figyelt kérdés
Sziasztok!En egy olyan gyerek voltam vagyok aki csak a gep elott ult.Mostmar nem.Szerintetek erdemes eladni a gepet?Nagyon draga a gep...Plisz tudnatok valami fogyokurat irni?Koszonom elore is!13/f

2016. júl. 26. 10:54
 1/3 anonim ***** válasza:
A gépet ne add el, azt megbánnád, viszont eredj mozogni, sportolni, fuss, kirándulj, biciklizz, focizz.
2016. júl. 26. 11:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Az a lényeg, hogy ne halogass. Kezdj el azonnal változtatni. Mozogni először is. Amúgy a fogyásban az első az, hogy állj le az üdítőkről. Ami itt probléma, ha a családod zabál és folyton tele a hűtő mindennel. Úgy elég nehéz.

Próbálj meg kimenni a lakásból minden nap. mindegy, hogy hova. Sétálj egyet. Menj el megnézni valamit a környéken.

Ez egy jó alap gyakorlat:

https://www.youtube.com/watch?v=KgjZiasrSnw

Még evés előtt csináld meg reggel, minden nap lehetőleg. Nagyon lassan fog felépülni benned. A lényege a rendszeresség. És nem látszik, de ahogy erősödsz majd egyre több dologra tudsz figyelni közben egyre jobban megtudod feszíteni az izmaidat. De az elején csak annyi a lényege, hogy csináld meg őket és mindegyik sorozatból amennyi kényelmesen megy. És nem szabad sietned. És ne rövid távot tűzz ki, hanem azt, hogy tartósan alakítsd át az életed olyanná, hogy amikor 40 leszel is jó karban legyél.

Aztán ha már megy ez a gyakorlat rakhatsz mellé dolgokat, ha valamire jobban szeretnél edzeni. Sacc egy év mire belejössz.

2016. júl. 26. 11:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Változtatnék!
2016. júl. 26. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!