Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van egy motowel 4t robogóm....

D istván kérdése:

Van egy motowel 4t robogóm. Nem tudom mivan vele. Nagy esőben kint marad és mikor utoljára mentem vele kb 1 km után leállt és hiába öninditoztam rugtam egyszerüen nem indult be napokon keresztül. Egyszer probáltam mint ha felhörgöt volna de semmi?

Figyelt kérdés
szoltam a szerelőnek.bezzeg nála betegesen de beindult.elvitte hát nem kevés pénzért javitotta? müködöt.de szerelő ota nem mentem vele. most akartam de a probléma ugyanaz. nehezen beindult de csak épphogy pöfögöt hiába húzom a gázkart nem pörög fel csak leált.aztán megint nem indul.rugásra sem. mi lehet a gond? nem szeretnék újabb 20 ezret adni a javitásért.és úgyan az a hiba.ha valaki tud tanácsot az jó lenne.

2016. júl. 25. 08:04
 1/1 anonim válasza:

Ha előtte jól ment, akkor feltehetően benzint és levegőt kap most is rendesen, és kompresszió is van. A gyújtás környékén keresgélj hibákat szerintem. Amihez könnyen hozzá lehet férni az a gyertyapipa és a gyújtógyertya. Lehet, hogy az esővíz megbántotta a pipa érintkezőit és nem adja át rendesen a szikrához szükséges feszültséget.

Nézd meg a CDI (gyújtásvezérlő elektronika) érintkezőit is, hogy rendben vannak-e. Ezek általában cseppállók, de sose lehet tudni.

Rosszabb esetben a gyújtásalapon lévő tekercsek áztak meg, amihez már nehezebb hozzáférni.

2016. szept. 30. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!