Hol, ill. milyen boltban lehet VHS kazettát DVD-re másoltatni?
Figyelt kérdés
Bp.-n lakom, de nem tudom milyen üzletet keressek, családi videót kéne megmenteni... :)
Elolvastam a hasonló témában feltett kérdésekre a válaszokat, de nem tudom aktuálisak-e még... Media Markt? Ill. ha otthon, akkor pontosan hogy?
2010. ápr. 16. 23:04
1/4 anonim válasza:
Elnézést, hogy beírok de ez engem is érdekelne és így majd vissza tudom keresni a kérdést.
Remélem érkezik válasz, mert nekem rengeteg kazettám van itthon és van aminél a kazetta közepén lenne szabad hely, de a többibe nem vehetek bele, mert fontos. Jó lenne átmenteni dvdre :)
2/4 anonim válasza:
Nekem is kellene az infó :)
bocs, hogy beírtam, de velem ugyanaz a helyzet mint az első hozzászólóval :)
3/4 anonim válasza:
fogol egy tv tuner kártyát meg egy jó videót és összekötöd a géppel a videót és egy programmal pedig felveszed mintha játékból lopnál videót. pontosan nem tom hogy hogy megy ez de valahogy így kell csinálni. ja és nem coax kábellel hanem s-video kábellel kell összedugni
4/4 A kérdező kommentje:
Uff, hát köszönöm, majd megmutatom ezt a hsz-t valami hozzáértőnek is, mert nekem sajna érthetetlen. :S
2010. ápr. 19. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!