Fülbevaló kilyukasztás porcba? (többi lent)
Nyáron ki szeretném lyukasztani a fülemet ott fent, a porcba (helix) amikor apukámnál vagyok az utolsó vagy az utolsó előtti napon. És én utána meg megyek haza Londonba. De ha frissen van kilyukasztva a fülem a porcban és utána repülőre ülök, akkor a nyomástól nem fog bedagadni a fülem?
Vagy egyáltalán fog történni valami vele?
[:) Felrobbanni nem fog? :)]
De az utazás előtt amikor kikyukasztatom Helixre akkor mit érdemesebb belelövetni? (olyan nomális gomb fülbevalót vagy egy kicsi rúd, mind a kettőt végén egy kis golyó van. Mint az industrial csak sokkal kissebben)
Melyiket lehet a gyorsabban kivenni ha begyullad?
És ha a porcba lövetem akkor az mennyire fog fájni? (?/10 akinek már ki van úgy lyukasztva a füle)
Aki ki fogja lyukasztani a fülemet de mondjuk eltált egy eret (nem tudom,hogy a
fülben vannak-e erek) és ha vérezni kezd akkor lesz valami bajom?
Ha ki van Helixbe lyukasztva a füled és ha adnál tanácsokat meg, hogy mi volt azt megköszönném.
És ha valaki azon értetlenkedik, hogy miért nem csináltatom meg Londonban annak ez a válaszom:
- anyukám azt akarja, hogy apukám lyukassza ki a fülem de apukám azt akarja, hogy anyukám lyukassza ki a fülem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!