Hogyan szerezzek a regényemnek olvasókat?
Én is így vagyok ezzel. Most lesz 4 hónapja, hogy elindítottam a blogot, amin egy történetet írok, de eddig szerintem én vagyok az egyetlen olvasó rajta :D Na, jó, nem, mert látom néha, mintha egy másik látogató is lett volna, de azt sem mindig :D
Nem igazán ismerek olyanokat, akikkel megoszthatnám a történetet, már csak a témája miatt sem, és félek, hogy nem tetszene nekik az írásom, vagy ha véletlenül elírok valamit, beszólást kapok (mert manapság mindig belekötnek az emberbe ilyen miatt :S). Így is elég nehezen vettem rá magam, hogy feltegyem a netre a történetet.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat jól esnek amiket írtatok!! :D Sok hasznos tanácsot adtatok és ki is fogom őket próbálni!! Itt a blogom linkje előre is köszönöm ha elolvassátok! :D
link: azorionesaszerelem.blogspot.hu/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!