Jó fordítóiroda Miskolcon vagy környékén?
Figyelt kérdés
Személyes tapasztalatokra lennék kiváncsi, műszaki fordítást szeretnék készítettni. Az ár nem mindegy, az országos fordítóiroda nekem nagyon drága, úgyhogy az kilőve nekem. Várom a tanácsokat.Köszönöm!2016. júl. 22. 14:32
1/4 anonim válasza:
Offi,
BeneDictum Kft-
Fordítások Másnapra - egy fordítóiroda a Centrummal szemben
én ezeket ismerem.
2/4 anonim válasza:
Nyomtasd ki és fordítsd meg. hhahh
3/4 anonim válasza:
villámfordítás, ami országos, vagy ha egyszerű a munka, akkor keress egy jó szakfordítót egy országos keresőben (úgyis emailen küldi majd a kész fordítást)
4/4 anonim válasza:
Próbáld ki online a fordíttatást, mert sokkal egyszerűbb és kényelmesebb és nem kell helybe menned. Pár perc alatt kapsz ajánlatot és elég fel- és letöltened a doksikat. Talán az egyik legjobb fordítóirodát itt találod: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!