Mi volt a legiviccesebb, égőbb dolog ami történt veled?
Én egyszer a suliba órán nyugodtan ülök, erre fel nézem hogy az egyik gyerek felkelt (nemfigyeltem mit akar) és elindult a csap felé (ugye a termekbe van eza csap) és látom hogy erőkszik, gondoltam hogy nembirja megnyitni és látom hogy aza nagy erőködés után elkezd visszaballagni a padjához. Na ezzel nemis volt gond csak én ugygondoltam SEGITEK NEKI MEGNYITNI A csapot és voálá (szó nélkül csak ugy felkeltem az órán hogy megnyissam NEKI a csapot) és mindenki bámul nagy szemekkel énmeg állok ott a nyitott csapnál és nézem.. most mivan (gondoltam magamba) és csak annyit mondtam: Tessék. igyál.
(közbe azvolt a lényeg az egésznek hogy valójában folyt a viz kicsit és csak elzárta a csapot..) Ez igy nemolyan vicces de ott helyszinen az óra után akkorát röhögtem rajta :xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!