Miért nem működik a tanki online-n a cheat engine?
az összes verziót kipróbáltam és minden videót megnéztem de nem működik soha :(
előre is köszi a választ mindenkinek és aki tud valami heck oldalt légyszi linkelje be.
Egyetlen egyet tudok erre mondani; A HACK ROSSZ!
Én személy szerint sem a Cheat Engine-t, sem az online oldalak átverős cry hackeit.. Ennek az az oka, hogy tapasztalt vagyok ilyen téren. Rengetegszer próbáltam alacsony szinten a Rank Hack-et, és sokszor töltöttem le programokat amik leírásában az szerepelt, hogy lépj ki, és mikor belépsz, majd akkor lesz nagy-nagy Generalissimo szinted.. Ha nem itt lennék írnék csúnyát! Most ezek a Hack-ek miatt nem tudok játszani, egyrészt a gépet ba..ta el, másrészt a karit nyúlták le! A Cheat Engine-es videókról annyit, hogy az mind szerkeztett kamu! Én is számtalan videót néztem és próbáltam azt tenni it a videósok, sikerült is, csak nem lett jó vége, ráadásul, mint említettem sosem jött le a beígért plus..
Üdv.: Gépház gyk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!